mydogslifeinsweden.blogg.se

Hösten

Publicerad 2015-08-27 14:32:18 i Allmänt,

Höstterminen är igång och med den kursdags! Jag och Trix har börjat en rallylydnadskurs som är super rolig och bra, jag trodde nästan att vi redan var tävlingsklara men har insett att vi har massor att träna på ;) Fötter som inte ska röras, koppel som inte får sträckas, svängar, spiraler och focus.... Så nu blir det träning! 
Igår var vi hem till Camilla och byggde två banor i hennes trädgård, fantastisk bra störning med motorcyklar och lastbilar som dundrade förbi. 

På söndag börjar vi en lydnadskurs, det ska verkligen bli jätteroligt!! Är lite nervös över om vi har för lite erfarenhet för kursen men förhoppningsvis går det att anpassa :)

I söndags var vi till Täby på utställning med Midas och han slutade som 2:a bästa hane med R-cert. Alltid lite surt att bli 2:a men nu i efterhand är jag glad och stolt!! :)

Har funderat lite på nosework.... Tror att det skulle passa min lille terrier rätt bra, skulle även vilja testa det med Midas.... Ja vi får se... Med Trix känns det som om freestyle, lydnad och rally räcker just nu ;) 

Bara måste ta mig i kragen och anmäla oss till ngn tävling... Har ju aldrig tävlat och det skrämmer mig men samtidigt längtar jag! Har ju så dåliga nerver så jag skulle behöva tävla många gånger... Just nu verkar alla tävlingar antingen vara för långt bort eller på datum jag redan är uppbokad... Nåja sbktävling ligger som favorit på hemskärmen så jag får hålla koll ;) 












Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela